ponedeljek, 30. januar 2017

Hrustljava korenčkova solata : Crunchy carrot salad


Pozdravljeni!


Kot ste vrjetno že opazili se nekatere sestavine v mojih jedeh ponovno pojavljajo. To pa je zato, kre so zdrave in zato ker je njihova priprava zelo enostavna :)
Danes vam bom pokazala kako okusna je lahko hitra solatka iz korenčka, kvinoje in suhega pradižnika. 

Najboljši sušen paradižnik dobite v trgovini toskana, ki se nahaja na koseški tržnici. Tam dobite ogromno Toskanskih jedi, ki vam bodo nadvse všeč! 
__________________________

Sestavine:

15 g kvinoje.
1 česen. 
1 žlico kaper.
par rezin ovčjega sira.
domač jabolčni kis.
ščepec soli. 
5 suhih paradižnikov v olju.
olje, ki ga odcedimo pri paradižnikih.
__________________________

Postopek:
Splaknite kvinojo pod toplo vodo. Zalijte z 0,5 dcl vode, osolite in pustite na zmernem ognju 15 minut. Potem jo postavite na hladno in pustite, da se pohladi. Na trakove narežite korenje, ga rahlo posolite. Narežite paradižnik, sir in kapre. Vse skupaj zmešjte in polijte z olivnim oljem, jabolčnim kisom in soljo. 

Uživajte!!! :D



EN translate


Hey there!


As you probably already noticed some of the ingredients in my recipes apperar again. It is, therefore, they are healthy, because their preparation is very simple :)
Today I'll show you how tasty it can be quick and salatie from carrots, quinoa and dried tomato. 
__________________________

Ingredients:

15 g of quinoa.
1 garlic.
1 tablespoon capers.
a couple of slices of sheep's cheese.
apple vinegar.
pinch of salt.
5 dried tomatoes in oil.
Oil, drained from tomatoes.
__________________________

Procedure:
Rinse the quinoa under warm water. Pour 0.5 ounces of water, add salt and leave on low heat for 15 minutes. Then place it in a cool place and let it is cooled. Cut carrots into strips, lightly sprinkle with salt. Cut the tomatoes, cheese and capers. Mix all together and pour olive oil, apple vinegara and salt.

Enjoy !!! : D

Ni komentarjev:

Objavite komentar